hits

Utrolig sterkt inntrykk på mottaket!

I dag hadde jeg enda en dårlig dag. Men prøver jo å ikke la det gå ut over noen. Det er en stor utfordring i seg selv. Siden jeg jobber med barna fra 2-5 år. Allt går via kroppsspråket. Litt tegn å noe tale også. Så mine følelser må jeg skyve til side. De betyr ikke så mye i forhold til dems liv. Som igjen er umulig å forstå. Å sette seg inn i.

Det ble spesielt i dag. En mamma kommer inn etter et møte hun har hatt. Egentlig 1 time før jeg stenger barnebasen.  Jippi tenkte jeg. Men hun setter seg ned ved siden av sin yngste. Hun tar opp mobilen sin.
-Fader .... er det mulig... tenkte jeg. Ja ja.. er jo bra for henne å få en liten time out. Hin kan ikke engelsk eller norsk. Hun var helt stille. Men når jeg skulle gå forbi henne kunne jeg se at hun hadde mottatt en vidosnutt.  Det var jo ikke meningen å se. Men det hun satt å så på. Var en film fra hjemlandet sitt Syria. Det var noe de mest sannsynlig ikke sender på tv.

Det å oppleve en mamma sitte å tørke tårene sine. Samtidig som den andre ungen gikk bort å ga mammaen sin ett skyss på kinnet.   De 3 klemmer hverandre. Så reiser hun seg å ordner en lek for alle som er inne på barnebasen.

Tenk den styrken. Hun ble virkelig en stor inspirasjon for meg. Bare å børste negative tanker fra skuldrene. Tørke tårene. Å nyte det livet jeg har sammen med gode venner og familie.

Hva hun har eventuelt mistet. Vell... det er nok en hel del. 

Ta godt vare på hverandre. For en vet aldri hva morgen dagen bringer ❤

#sterktinntrykk #syria #asyl #barn #flukt #trist #hjertekjærende #livet #familie #tanker #følelser #mamma #tøft #sterkt

Én kommentar

Danian. Gutteblogger

20.10.2016 kl.19:58

Wow. Ja sånt gir inntrykk ja føler med deg der. Fikk jo bare intrukk av dette innlegge. Slik er nå verden.

Skriv en ny kommentar

Tine Hermansen

Tine Hermansen

39, Bærum

Er en med mye følelser. Deler livserfaringen min. I håp om å vær til litt hjelp for andre. Vi har alle en kamp å kjempe hver dag. Fortiden kan ingen gjøre noe med. Men sammen kan vi gjøre fremtiden til noe magisk

Kategorier

Arkiv