hits

Medisin sa du? Nei takk 😃

Legen sa - Din medisin blir å få kroppen din i balanse.

Jaha hvordan skulle jeg gjøre det. Det ble mye prøving og feiling av mat og ulike typer kosttilskudd. Mer feiling egentlig. Vi fant ikke noe som virkelig funket. Det føltes håpløst ut. For piller nektet jeg. For det måtte finnes noe som ikke var så skadelig for kroppen.

For når en er oppvokst med mye sykdom rundt deg. Mye medisiner her og der. Ser hva det gjør med en kropp. Så ønsker en ikke å dytte i seg piller for å føle seg bra.

Det tok noen år før jeg fant noe som jeg følte meg trygg på. Det er viktig. Den trygghets følesen. Lite viste jeg at tarmfloraen bestemte enormt mye om jeg hadde det bra eller ei. Ja så enkelt. Tenk det.

Når en grønnsak redder deg på en måte. Da er det bare å tviholde på det. Ingen kan noen gang få meg til å slutte å drikke Aloe Vera Gel. Planten som for meg har blitt en av mine superhelter blandt flere herligheter.
En balansert kropp klarer så vanvittig mye mer motstands fra hverdagslivet. Mye stress og mas slår krøll på kroppen min. Føler jeg har god kontroll nå. Ja tenk uten medisiner som legen egentlig hadde tenkt.

Min helse er blitt min business. Gleden er stor når jeg kan ha styrke til å hjelpe andre.  Fordi jeg endelig tok vare på meg selv.

Så ta godt vare på deg selv. Det er viktigere enn du tror ❤

#helse #sunn #livsstil #livstilsendring

Følg meg gjerne på sosiale medier
Snapchat : hermansentine9
Instagram : tine_hermansen
Facebook : En lettere hverdag - Tine Hermansen

Min Online Store 👇 
www.myaloevera.no/tine

Én kommentar

Håndballgutt

20.03.2017 kl.18:04

Hei. Vil du være kjæresten❤️❤️ Min her på bloggen din?? Jeg er en kjekk, søt, snill og grei gutt på 28 år fra Bærum. Jeg spiller håndball på fritiden. Jeg synes at du er en kjempesøt og flott jente.

Skriv en ny kommentar

Tine Hermansen

Tine Hermansen

39, Bærum

Er en med mye følelser. Deler livserfaringen min. I håp om å vær til litt hjelp for andre. Vi har alle en kamp å kjempe hver dag. Fortiden kan ingen gjøre noe med. Men sammen kan vi gjøre fremtiden til noe magisk

Kategorier

Arkiv